Eskişehir Baksan Sanayi Sitesi’nde, bozuk yollar, yığılan çöpler ve terkedilmiş araçlar bölgeyi olumsuz etkiliyor. Sanayi sitesine ulaşımda yaşanan güçlükler, hem işyerlerini hem de siteyi ziyaret eden vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Baksan 2

Esnaf, sorunların çözülmesi için yetkililerden çağrıda bulunarak, yolların onarılmasını, çöplerin toplanmasını ve terkedilmiş araçların kaldırılmasını talep etti. Bölgede yaşanan bu olumsuzluklar, hem işlerin aksamasına hem de sitenin görünümünün bozulmasına neden oluyor.

Baksan-1

YOLU ESNAF ONARMIŞTI

Eskisehir.net'e ulaşan sanayi esnafı yollardan şikayetçi olmuş, yolları kendi imkanlarıyla onarmaya başladıklarını söylemişti.

Görüntülerde, esnafın kendi malzeme ve mankinelerini kullanarak yolu onardığı görülmüştü.

Baksan 3

TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Şimşek duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Şimşek paylaşımında, "Keşke şu Sivrihisar belediye başkanımızın sokağına koyulan boş valiz Baksan’a koyulsaydı. Baksan‘ın hali Belki belediye başkanlarımızın vekillerimizin dikkatini çekerdi" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi