Eskişehir'in İnönü ilçesinde, İnönü Belediyesi tarafından başlatılan altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde gerçekleştirilen projeler, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan önemli gelişmeler sağlıyor.
Son olarak, İnönü ilçesinin giriş kısmında bordür ve peyzaj düzenlemesi yapılarak ilçenin görünümü iyileştirildi. İlçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda, Cumhuriyet Meydanı’na portatif tuvalet montajı yapıldı. Ayrıca, Otosan Evleri çamaşırhanesinde su tesisatı yenilendi ve fayans döşemesi tamamlandı.
İnönü Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında da çevre düzenleme çalışmaları sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı'nda İnönü Belediyesi logosu ile kuru peyzaj düzenlemesi yapılırken, İsmetpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Oklubalı Mahallesi'nde de çim biçme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, "İlçemizin her ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.