Lig maratonunda bir hafta içinde oynayacağı üç maçlık seriye, deplasmanda aldığı 1-1’lik Kütahyaspor beraberliği ile başlayan Eskişehirspor’da, Teknik direktör Hakan Şapcı, sırada hafta içinde oynayacakları Balıkesir maçı olduğunu söyledi.

Kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan Şapçı, şu ifadelere yer verdi:

“Karşıyaka galibiyetinin ardından, zirvedeki puan farkını azaltmak ve yarışta daha iddialı olmak için Kütahyaspor'a karşı deplasmana çıktık.
Maça iyi hazırlanmıştık; ancak talihsiz bir golle geriye düştük. Buna rağmen takımım hemen reaksiyon verdi, oyunun büyük bölümünde kazanmak için oynadı, pozisyonlar üretti ve son ana kadar mücadeleyi bırakmadı. Beraberlik golünü geç de olsa bulduk ve maç 1-1 bitti. Kazanmak için geldiğimiz bir maçtı; bu yüzden sonuç bizi tam anlamıyla mutlu etmiyor. Yine de emeğimizin karşılığında 1 puanı hanemize yazdırmak önemli. Şimdi daha kritik bir sınav var: Çarşamba günü Balıkesirspor'la, zirve yürüyüşümüzü yakından ilgilendiren çok değerli bir maç oynayacağız. Kendi sahamızda, büyük taraftarımızın desteğiyle galibiyet alıp hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Kütahya'da bir kez daha gördük ki Eskişehirspor çok büyük bir camia. Taraftarımız deplasmanda kulübümüze yakışan bir görüntü ortaya koydu. Bu mücadele için taraftarımıza ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çarşamba günü tüm Eskişehirspor sevdalılarını stadımıza bekliyorum”

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi