Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Bursaspor ile oynanan ve golsüz sona eren hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Şampiyonlar Ligi maçlarında bile zaman zaman 40 bine yakın taraftarın stadyumda yer almadığını ve böyle bir atmosfer oluşmadığını söyledi.

"ÇOK ÖZEL CAMİALAR"

Atmosferden etkilendiğini söyleyen Turan, "Bir hazırlık maçında 40 bine yakın taraftarın tribünleri doldurması inanılmaz. Daha önce buna Barcelona'da şahit olmuştum. Şampiyonlar Ligi maçlarında bile zaman zaman böyle atmosferler olmuyor. Göztepe, Eskişehirspor ve Bursaspor gibi kulüpler taraftarlarıyla çok özel camialar" ifadelerini kullandı.

Savaş nedeniyle uzun süredir seyircisiz ya da farklı atmosferlerde maç oynayan Shakhtar Donetskli futbolcuların da tribünlerden etkilendiğini belirten Turan, "Futbolda seyircisiz oynamanın ne demek olduğunu en iyi biz biliyoruz. Genç oyuncularımız buradaki atmosfer karşısında şaşırdı. Böyle bir ortamda oynamak gerçekten kolay değil" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı