TFF U19 Gelişim Ligi 1. Grupta mücadele eden Eskişehirspor, bugün sahasında ağırladığı Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında sürpriz bir yenilgi aldı.
Ligde ilk 4 maçtan aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayan ve grupta zirveye oynayan Siyah kırmızılı gençler, bugün tesislerinde grupta 4 puanı bulunan İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetler takımını ağırladı.
Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Eskişehirspor U19 takımı, tüm çabasına rağmen yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca, sezonun ilk yenilgisini almış oldu.
Teknik direktör Yiğit Cumalı, rakip karşısında birçok gol kaçırdıklarını belirterek, “Yakaladığın sayısız gol pozisyonundan yararlanamazsan, rakibini de yenemezsin hakemi de yenemezsin. Her anlamda bir çok ders çıkaracağımız bir maçtı. Her iki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederim” dedi.
Ligde 5.haftayı beklenmedik yenilgiyle geride bırakan Eskişehirspor, 6.hafta maçında 22 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.