Eskişehir’de açılan Halk Et Market ile vatandaşların et ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşması sağlandı. Market yetkilileri ve çalışanlar, ürünlerin günlük kesimle temin edildiğini ve tamamen yerli üretim olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Halk Ekmek, Halk Süt ve Halk Et Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Güler ise marketin vatandaşlara taze ve güvenilir et sunduğunu ifade etti.

Günlük Kesi̇m, Uygun Fi̇yat Halk Et Market’te (5)

“HALK ET MARKET’İN DİĞER ŞUBELERİNİ AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Güler, “Halk Et Market'imizdeki etlerimiz yerli üretimdir. Günlük kesilen taze etlerimiz Halk Et Market'imizde taze bir şekilde vatandaşlarımıza sunuluyor. Mağazamızın açıldığı ilk günden bu yana vatandaşlarımızın ilgisi devam ediyor. Bu yoğun ilgiden dolayı Halk Et Market'in diğer şubelerini açmayı planlıyoruz.” dedi.

Serap Güler, mağazaya gelen vatandaşların Halk Et ürünlerinin yanı sıra Halk Süt ve Halk Yumurta gibi ürünleri de satın alabildiğini ekledi.

Günlük Kesi̇m, Uygun Fi̇yat Halk Et Market’te (9)

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ PAYLAŞILDI

Halk Et Market’te satışa sunulan dana eti ürünleri, fiyatlarıyla vatandaşların ilgisini çekiyor. Yemeklik kıyma 490 TL, orta yağlı kıyma 585 TL, yemeklik kuşbaşı 590 TL, orta yağlı kuşbaşı 685 TL, kontrfile 950 TL, antrikot 1.100 TL ve bonfile 1.400 TL’den alıcı buluyor. Market, haftanın altı günü sabah 09.00’dan akşam 18.00’a kadar hizmet veriyor.

Ayrıca Sosyal Kart sahipleri için özel bir avantaj da sunuluyor. Sosyal Kart kullanıcıları, ürünlerin etiket fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor.

Günlük Kesi̇m, Uygun Fi̇yat Halk Et Market’te (10)

“VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Halk Et Market Kasaplarından Ellez Sönmez, etlerin özenle işlendiğini ve vatandaşlara sunulduğunu ifade ederek, “Etler bize geldikten sonra özenle işleyip vatandaşlarımıza sunuyoruz. Burada hijyen kurallarına önem veriyoruz, vatandaşlarımızın içi rahat olsun.” diye konuştu.

“FİYATLAR DA UYGUN”

Marketi ziyaret eden vatandaşlar, fiyatların uygunluğunu ve etlerin sağlıklı olmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. Atatürk Bulvarı'nda oturan bir vatandaş, evi uzak olmasına rağmen marketi beğendiğini ve güvenerek alışveriş yaptığını belirterek, “Fiyatlar da uygun. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sağlıklı olduğu için daha çok tercih ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Bülten