Eskişehir'in 3 ilçesinden geçecek hat için resmi duyuru yapıldı
Eskişehir'in 3 ilçesinden geçecek hat için resmi duyuru yapıldı
İçeriği Görüntüle

Seyitgazi Belediyesi, ilçedeki mahallelerde talepleri doğrultusunda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Bardakçı Mahallesi'nin toprak yollarında onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Yer yer çukurların olduğu yollar, özellikle etkili olan yağışların ardından araç geçişi için ciddi soruna yol açıyor ve gölcükler oluşuyordu.

Yol Yapımı (2)Belediye ekipleri, bölgede gerçekleştirdikleri çalışmalar ile önce çukurları doldurarak yüzeyi düzeltti, ardından da taşlar ile bakım işlemini tamamladı.

DEMİR KÖPRÜ YAPILDI

Yine mahalle sakinlerinin taleplerinin ardından yol ile yerleşim yerlerinin arasındaki çukur olan bölgeye demir köprü yerleştirildi.

Yol Yapımı (1)Bardakçı Mahallesi Muhtarlık Yönetimi, yol yapımı ve demir köprü çalışmaları için Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile belediye fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi