Edinilen bilgilere göre, bir otelde çalışan Büşra Karlıdağ, eşinin kendisini saat 16.00 sıralarında işten almasıyla birlikte eve dönmek üzere yola çıktı. Yol boyunca başlayan kıskançlık tartışması, eve geldiklerinde de devam etti. İddiaya göre Büşra Karlıdağ’ın “Senden boşanacağım” demesi üzerine Halil İbrahim Karlıdağ öfkeye kapılarak silahına sarıldı.

Önce eşini vuran Karlıdağ, daha sonra evde bulunan kızları S.K.’ya yöneldi. Genç kız, can havliyle balkondan kaçarak kurtulmayı başardı ve hemen ağabeyi C.E.K.’yi arayarak yardım istedi. Bu sırada Halil İbrahim Karlıdağ, silahı bu kez kendi başına doğrultarak intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler, Büşra Karlıdağ ve Halil İbrahim Karlıdağ’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından çiftin cenazeleri Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye gelen aile fertleri sinir krizi geçirdi. Çiftin 3 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı