Eskişehir’de polis ekipleri, gelen bir kapı zorlaması ihbarı üzerine gittikleri adreste devasa miktarda uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli yakalanırken, kaçan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

21 Ağustos 2026 tarihinde bir adreste kapı zorlandığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, zaman kaybetmeden olay mahalline intikal etti. Adreste arama ve inceleme yapan ekipler, uyuşturucu ticaretiyle bağlantılı büyük bir sevkiyatı ortaya çıkardı.

Olay yerinde yapılan aramalarda 53 bin 941 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Operasyon sırasında olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 1 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

uyuşturucu-8

KAYIP 2 KİŞİ ARANIYOR

Başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, olay yerinden kaçtığı belirlenen 2 şüphelinin kimlik tespiti ve yakalanması için çalışmaların titizlikle devam ettiği bildirildi. Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi