Eskişehir’de 30 Perşembe günü hava, sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu başlayıp öğle saatlerinden sonra çok bulutlu bir görünüme bürünecek.
Saat 09.00-12.00 aralığında az bulutlu bir gökyüzü beklenirken, sıcaklık 21 derece civarında seyredecek. Öğle saatlerine doğru ise hava belirgin şekilde ısınarak 24 dereceye kadar çıkacak ve bulutlanma artacak.
Öğleden sonra saat 15.00-18.00 diliminde çok bulutlu hava etkisini sürdürürken sıcaklık 20 dereceye gerileyecek. Akşam saatlerinde ise bulutlu gökyüzü devam edecek; 18.00-21.00 arasında sıcaklık 15 dereceye düşecek.
Gece saatlerine doğru çok bulutlu hava etkisini korurken, 21.00-24.00 aralığında sıcaklık 12 dereceye kadar inecek.
BÖLGE GENELİ HAVA DURUMU
Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmekte.
HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında 1 - 3 derece artması beklenmekte.
RÜZGAR: Rüzgarların batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, bu akşam ilk saatlerde Eskişehir çevrelerinde kuvvetli esmesi beklenmekte.
| İlçe | Beklenen Hava | En Düşük (°C) |
En Yüksek (°C) |
|---|---|---|---|
| Odunpazarı | Parçalı ve az bulutlu | 7 | 24 |
| Çifteler | Parçalı ve az bulutlu | 2 | 25 |
| Mahmudiye | Parçalı ve az bulutlu | 2 | 24 |
| Sivrihisar | Parçalı ve az bulutlu | 6 | 22 |
| Alpu | Parçalı ve az bulutlu | 3 | 26 |
| İnönü | Parçalı ve az bulutlu | 3 | 20 |
| Mihalıççık | Parçalı ve az bulutlu | 3 | 19 |
| Sarıcakaya | Parçalı ve az bulutlu | 6 | 26 |
| Seyitgazi | Parçalı ve az bulutlu | 4 | 24 |
| Günyüzü | Parçalı ve az bulutlu | 6 | 25 |
| Beylikova | Parçalı ve az bulutlu | 2 | 25 |
| Han | Parçalı ve az bulutlu | 5 | 20 |
| Tepebaşı | Parçalı ve az bulutlu | 4 | 22 |
| Mihalgazi | Parçalı ve az bulutlu | 6 | 26 |





