Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, baharın gelişiyle birlikte geleneksel çiçeklendirme çalışmalarını bu yıl da aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’ndaki refüjler, farklı renklerdeki mevsimlik çiçeklerle donatıldı.
Belediye yetkilileri, düzenli olarak yapılan bu peyzaj düzenlemelerinin şehre görsel bir güzellik kattığını ve vatandaşlara doğayla iç içe huzurlu alanlar sunduğunu ifade etti.
Estetik açıdan rahatlatıcı etkisi olan çiçeklendirmeler, hem araç kullananlar hem de yaya olarak bu bölgeleri kullananlar tarafından olumlu tepkiler aldı. Eskişehir sakinleri, her yıl tekrarlanan bu canlı renklerle şehre kazandırılan estetik dokunuşları memnuniyetle karşılayarak belediyenin çevre düzenleme çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha takdir etti.