Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası, sonrasında yaşanan garip olaylarla film sahnelerini aratmadı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil reklam billboardlarına çarparak durabilirken, kazaya karıştığı iddia edilen şahısların polisi kandırma çabası ve olay yerini gizlice izleme anları şaşkınlık yarattı.
Olay, Hoşnudiye Mahallesi 733. Sokak ile 734. Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 733. Sokak'tan 734. Sokağa dönüş yapmak isteyen otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak savruldu ve yol kenarındaki reklam billboardlarına şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kullanılamaz hale gelirken billboardlarda da ciddi maddi hasar oluştu.

"ARACI BEN SÜRÜYORDUM" YALANI TUTMADI
Kazanın hemen ardından bölgede alkollü oldukları iddia edilen iki kadın ve bir erkeğin şüpheli tavırları çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Şüpheli 3 kişi, trafik ekipleri olay yerine ulaşmadan hızla bölgeden uzaklaştı.
Kısa bir süre sonra olay yerine başka bir araçla gelen bir şahıs, kazayı yapan otomobili kendisinin kullandığını öne sürdü. Ancak trafik polislerinin dikkati ve şahsın çelişkili ifadeleri üzerine "sahte sürücü" oyunu tutmadı.

BİLLBOARDIN ARKASINA SAKLANIP POLİSİ İZLEDİ!
Polis ekiplerinin incelemeleri sürerken kaza yerinde akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı. Olay yerinden kaçan erkek şahsın, kaza yaptığı billboardların arkasına gizlenerek polis ekiplerinin çalışmalarını pürdikkat izlediği görüldü.
Bir süre saklandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden yürüyerek geçen şahsın, çevredeki meraklı vatandaşlara pişkin bir tavırla "Burada ne olmuş?" diye sorması ise görenleri hayrete düşürdü.
Kazada büyük hasar gören ve kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici vasıtasıyla yediemin otoparkına çekildi.




