Eskişehir’de maddi hasarlı bir trafik kazasını incelemek üzere olay yerine gelen polis ekibine, hızla gelen bir otomobil çarptı. Yaşanan ikinci kazada 1 polis memuru, 1 yaya ve otomobil sürücüsü olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

A W497632 01

Olay, Batıkent Mahallesi Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, cadde üzerinde tek taraflı bir trafik kazası yaşandı. İhbar üzerine bölgeye trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, dubalarla önlem aldıktan sonra kaza ile ilgili tutanak hazırlamaya başladı. Polis memurlarından biri işlemler için 26 A 5443 plakalı ekip aracına yöneldiği sırada, cadde üzerinde hızlı şekilde ilerleyen 26 VE 427 plakalı otomobilin sürücüsü, virajı alamayıp savruldu. Kontrolden çıkan otomobil, doğrudan polis aracına çarptı.

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde 'Geleneksel El Sanatları Sergisi' açıldı
Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde 'Geleneksel El Sanatları Sergisi' açıldı
İçeriği Görüntüle

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çarpmanın etkisiyle ekip aracında bulunan polis memuru yaralanırken, yol kenarında bekleyen 2 yayadan biri de çarpan araçtan etkilendi. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü de yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Üç yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı