Eskişehir'de yaşayan bir genç kız, dün sabah saatlerinde, eski sevgilisi tarafından dakikalarca darp edildiğini öne sürdü.
Genç kız, eski sevgilisinin sarhoş şekilde evine gittiğini ve bilinci kapanana kadar darp ettiğini iddia etti. Genç kız komşularının polisi araması üzerine kurtulduğunu aktardı.

"ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan genç kız, "Dün sabah eski sevgilim S.T. evime sarhoş bir şekilde gelip beni dakikalarca darp etti. Defalarca bilincim kapandı ağzımdan köpükler gelene kadar devam etti. Komşularımızın polisi araması sayesinde kurtulabildim. Öleceğimi düşündüm ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şikayetçi olmama rağmen alındığı gibi salıverildi ben hayatım boyunca unutamayacağım bir travma ile baş etmeye çalışırken onun normal hayatına devam edecek olması beni çok üzüyor sessiz kalmak istemiyorum" dedi.






