Eskişehir’de iki sokağın kesiştiği noktada meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile panelvan araç çarpıştı, genç kurye ağır yaralandı. Yaşanan kaza, çevredeki bir binanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, 71 Evler Mahallesi’nde Manolyagiller Sokak ile Yeniyol Sokak’ın kesişiminde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir dönerci işletmesinde kurye olarak çalışan 23 yaşındaki Hüseyin K. yönetimindeki 26 AHU 936 plakalı motosiklet, Yeniyol Sokak üzerinde ilerlediği sırada, Manolyagiller Sokak’tan gelen Y.F. idaresindeki 26 AP 390 plakalı panelvan araca yandan çarptı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, her iki aracın da hızla seyrettiği görülürken, çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsünün panelvanın yan camına savrulduğu, kaskının başından çıktığı ve yere sert şekilde düşerek hareketsiz kaldığı görüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Kazanın ardından büyük panik yaşayan panelvan sürücüsü Y.F.’nin endişeli hali kameralara yansırken, bilinci kapalı olan Hüseyin K. olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kuryenin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Panelvan sürücüsü Y.F. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.





