Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni'ne göre, Eskişehir istikametinden yola çıkacak araçların devam eden bakım ve onarım bölgelerinde araç hızını düşürmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önemle rica olunur.
Eskişehir'den yola çıkacak araçlar bu yollara dikkat
Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.ler arasında Kartal Altgeçidinde başlatılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir - Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolunun 1-20.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol genişletme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Eskişehir-Kütahya yolunun 9.km.sinde alt geçit menfez bakım onarım çalışması nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kütahya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Eskişehir-Kütahya yolunun Eskişehir istikameti 27-30.km.leri arasında çelik ağ ile şev koruması çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.