Eskişehir’de kontrolden çıkan otomobil önce dolmuşa, sonra ağaca çarptı
Eskişehir’de kontrolden çıkan otomobil önce dolmuşa, sonra ağaca çarptı
İçeriği Görüntüle

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik yürüttüğü başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 25 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen saha ve takip çalışmaları neticesinde zehir tacirlerine darbe vuruldu.

Düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmeye hazır halde 996,80 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu tartımında kullanıldığı belirlenen 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüpheli, 26 Ekim 2026 tarihinde çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak, gençleri uyuşturucu batağından korumak ve uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele etmek amacıyla operasyonel çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi