Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim öğretim yılında kırsal ilçelerde yaşayan ailelere ve öğrencilere kırtasiye desteği sunmaya başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Büyükşehi̇rden Kirsal İlçelerdeki̇ Öğrenci̇lere Kirtasi̇ye Desteği̇ (5)

İLK DAĞITIM 4 İLÇEDE YAPILDI

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alpu, Mihalıççık, Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerinde ilkokula başlayan öğrencilere kırtasiye çantası dağıttı. Çantaların içerisinde defter, kalem, cetvel, silgi ve boyama setleri gibi temel okul malzemeleri yer aldı. Ayrıca, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin başarı dileklerini ileten kartlar da çocuklara verildi.

Büyükşehi̇rden Kirsal İlçelerdeki̇ Öğrenci̇lere Kirtasi̇ye Desteği̇ (2)

Büyükşehir duyurdu! Üniversite öğrencilerine eğitim desteği: Başvurular başlıyor
Büyükşehir duyurdu! Üniversite öğrencilerine eğitim desteği: Başvurular başlıyor
İçeriği Görüntüle

TÜM ÇOCUKLAR BU DESTEKTEN FAYDALANACAK

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kırtasiye desteğinin Eskişehir’in diğer kırsal ilçelerinde de devam edeceğini duyurdu. Böylece ilkokula yeni başlayan tüm çocukların bu destekten faydalanması hedefleniyor. Kırtasiye desteği alan aileler ve öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ederek, ““Ekonomik dar boğazda olan vatandaşlara destekte öncü olarak gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ediyoruz. Bir ülkenin kalkınması öncelikle eğitimle olur. Bu destekler o yüzden çok kıymetli.”” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten