Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Bilge Aileden Bilinçli Topluma Projesi” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle Melahat Ünügür Ortaokulu’nda öğrenci ve velilere yönelik özel bir program düzenledi.

Etkinlikte, Çocuk Hakları İl Komitesi tarafından çocuk hakları ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı. Sunumda, çocukların sahip olduğu temel haklar, farkındalığın artırılması ve hakların korunmasına yönelik önemli mesajlar verildi.

G6 Qp Y T B X U A Af26A

Programın devamında, Aile Eğitim Programı çerçevesinde Uzman Psikolog Sevim Alişoğlu tarafından velilere yönelik “etkili iletişim teknikleri” konulu eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Eğitimde, aile içi iletişimi güçlendirmeye yönelik pratik bilgiler paylaşıldı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Bilge Aileden Bilinçli Topluma Projesi” kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle Melahat Ünügür Ortaokulunda öğrenci ve velilere yönelik anlamlı bir program düzenlendi. Etkinlikte, Çocuk Hakları İl Komitesi tarafından çocuk hakları ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı.Aile Eğitim Programı kapsamında Uzman Psikolog Sevim Alişoğlu tarafından etkili iletişim tekniklerine yönelik eğitim etkinlikleri düzenlendi.

Kaynak: Ahmet Yıldırım