Eskişehir’de bir binanın 3’üncü katında bulunan dairenin camından henüz bilinmeyen bir sebeple düşen 12 yaşındaki çocuk ağır yaralanmıştı. Minik Umut'un 28 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
NE OLMUŞTU?
Olay, 17 Şubat günü Emek Mahallesi Hakanlar Sokak üzerinde yaşandı.
Elde edilen bilgilere göre, Umut T. isimli 12 yaşındaki çocuk sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanın en üst katında yer alan dairenin camından henüz bilinmeyen bir sebeple düşerek beton zemine çakıldı.
Çocuklarının yere düştüğünü gören aile büyük üzüntü yaşarken, olay sağlık ve polis ekiplerine ihbar edildi. Sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından sağlık durumu ağır olan Umut T. Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.
HAYATINI KAYBETTİ
Minik Umut'un 28 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.
Acı haberi bir yakınları sosyal medya hesabından duyurdu,
Murat Yaprak kardeşimizin yeğeni, Kezban - Serkan Tekelioğlu kardeşlerimizin evlatları Umut Tekelioğlu evladımız vefat etmiştir. Rabbim bu mübarek Kadir Gecesi'nin hürmetine rahmetini esirgemeyip imtihanlarını kolay kılsın. Cenaze namazı 17-03-2026 Salı günü öğlen namazına müteakip Emek Mahallesi Merkez Cami'nde kılınıp Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.





