Eskişehir Gaziantepliler Derneği Başkanı Emin Kaya Kurban Bayramı mesajında şu cümlelere yer verdi;

Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini yaşadığımız Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu mübarek günlerin, kalplerimizi birleştirmesini, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum.

Bayramlar, dargınlıkların sona erdiği, gönüllerin buluştuğu, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu özel zamanlardır. Geleneğimizi, kültürümüzü ve Gaziantepli dayanışmasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu vesileyle başta Gaziantepli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, huzur ve bereket dolu nice bayramlar diliyorum.

Kaynak: Bülten