Eskişehir’de yetimler için çocuk şenliği düzenlendi
Eskişehir’de yetimler için çocuk şenliği düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Çifteler Belediyesi Kültür Evi'nde gerçekleşen etkinlik, Atatürk'ün ülkemize kazandırdığı değerleri bir kez daha hatırlatmak ve onu anmak amacıyla gerçekleştirildi.

Anma programına Çifteler Kaymakamı Mehmet Usta, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, ilçe protokolü, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk’ün Türk milletine miras bıraktığı Cumhuriyetin yılmaz savunucuları, bu özel günde bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andılar.

Etkinlikte, Atatürk’ün hayatı, Cumhuriyet’e kattıkları ve Türk milletine olan hizmetleri üzerinde durulurken, çocuklar ve gençler tarafından hazırlanan sunumlar ve şiirlerle de program zenginleştirildi. Ayrıca, Atatürk’ün ilkeleri ve inkılaplarının önemi vurgulandı.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi