Tepebaşı Belediyesi, “Üretimin Gücü Kadınların Gücü” mottosuyla Eskişehir Kadın Kooperatifleri Panayırı’nı bu yıl ikinci kez düzenlemeye hazırlanıyor.
21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü dolayısıyla organize edilen etkinlik, 21 Aralık Pazar günü saat 11.00 ile 18.00 arasında, İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan Hanımeli Sokağı’nda (Kanatlı AVM arkası) gerçekleştirilecek. Panayırda kadın kooperatiflerinin ürettiği çeşitli ürünler stantlarda sergilenecek ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Etkinlik kapsamında ayrıca Eko Şov Ritim Grubu da sahne alarak panayıra müzik ve eğlence katacak. Eskişehirliler, hem kadın emeğini destekleme hem de keyifli vakit geçirme fırsatı elde edecek.
TÜM ESKİŞEHİRLİLER DAVET EDİLDİ
Panayırda yer alacak kooperatifler ise şu şekilde sıralandı:
S.S. Beyaz Gelincik Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi, S.S. Doğanın Nefesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S Eskişehir Kadın Eli Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, S.S. Eskişehir Nar Çiçeği Kadın Çevre Kültür İşletme Kooperatifi, S.S. Hanımelleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Han’ın Eli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Her Ev Bir Atölye Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. İnönü İlçesi Hünerli Ev Kadınları Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Kaymazyayla ve Kaymaz Mahalleleri Doğal Yaşam Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, S.S. Mahmudiye Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Odunpazarı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Özel Gereksinimli Gençler Eğitim ve Sosyal İşletme Kooperatifi ve S.S. Tomris Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi.
Tepebaşı Belediyesi düzenlenecek bu panayıra tüm Eskişehirlileri davet etti.





