Olay, Erciyes Kayak Merkezi yolunda meydana geldi. Spor yapmak amacıyla bisikletiyle Erciyes’ten iniş gerçekleştiren Mustafa Tümgüç, sürüş esnasında henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybetti. Kontrolden çıkan bisikletten düşerek ağır yaralanan Tümgüç için çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede ve kontrollerde Mustafa Tümgüç’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Kazanın haber alınmasının ardından Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da vakit kaybetmeden olay yerine gitti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından emniyet güçleri feci kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kayseri’de sevilen bir isim olan Mustafa Tümgüç’ün vefatı belediye personeli ve kent sakinleri tarafından büyük bir şok ve üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı