Meteoroloji gün vererek uyardı! Eskişehir'e yağış geliyor
Meteoroloji gün vererek uyardı! Eskişehir'e yağış geliyor
İçeriği Görüntüle

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ile Ergüden Akademi tarafından Türkiye’de yerel demokrasinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Yeni Yerel Demokrasiye Doğru Çalıştayı”, TBB ana hizmet binasında gerçekleştirildi. Belediye başkanları, yerel yönetim temsilcileri, sivil toplum aktörleri ve diğer paydaşların yer aldığı programa, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'de katılım gösterdi.

Whatsapp Image 2025 09 23 At 16.30.35

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce çalıştay sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye Belediyeler Birliği ev sahipliğinde, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ve Ergüden Akademi iş birliğinde Ankara'dayız için "Yeni Yerel Demokrasiye Doğru Çalıştayı" düzenlendi. Bu önemli çalıştayda, “Türkiye'de Yerel Demokrasinin Uygulanması, Korunması ve Demokrasi için Yenilikçilik” başlıklı panelde söz alınarak, demokrasinin yerelden güçlenmesi için dağıtımı aktarıldı. Türkiye'nin demokratik geleceğinde, yerel yönetimlerin rolü önemli bir rol oynuyor. Daha güçlü, daha ekonomik ve daha şeffaf bir demokrasi için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz."

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi