Eskişehir Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından Danışman Öğretmen Sibel Kalyoncu Çelikel öncülüğünde düzenlenen “Taşın Hafızası” Mozaik Sergisi, sanatseverlerle buluştu. Sergiyi ziyaret eden Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, gençlerin emeğiyle ortaya çıkan bu anlamlı projeye katılım sağladı.
Sergide büyük emeği bulunan ve projede baş görevli olan Çiftelerli öğrenci Tuana Nur Tanrıkulu’na nazik daveti için teşekkür eden Başkan Konakcı, gençlerin sanata ve kültüre yönelik çabalarının kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”
Başkan Konakcı paylaşımında, “Gençlerin böyle anlamlı projelere emek vermesi ve eğitimcilerimizin gençlere yönelik başarılı çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Daha nicelerini görmek dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.





