AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, bir dizi ziyaret için Eskişehir'e geldi.
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Teşkilat Vefa İftarı’nda, teşkilatla bir araya geldi.
Öncelikle AK Parti Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret eden Mahir Ünal, "Bugün üniversiteleriyle düşünceyi, sanayisiyle üretimi, kültür hayatıyla şehir ruhunu büyüten, gençliğiyle daima yenilenen Eskişehir’deyiz. Programımıza AK Parti Eskişehir İl Başkanlığımızı ziyaret ederek başladık. İl Başkanımız Gürhan Albayrak ve kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize yürürken, her şehirde olduğu gibi Eskişehir’de de bu iradenin diri olduğunu görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu." dedi.

Mahir Ünal AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı ziyaretinden sonra AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Teşkilat Vefa İftarı’na katıldı.
"BU DAVA MAKAMLARLA DEĞİL EMEKLE BÜYÜDÜ"
Ünal iftar hakkında, "AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Teşkilat Vefa İftarı’nda, geçmişten bugüne partimize emek veren teşkilat mensuplarımızla aynı sofrada buluştuk. AK Parti teşkilatları, kurulduğu günden bu yana yalnızca siyasi bir organizasyon değil, aynı zamanda güçlü bir kardeşlik hukuku ve vefa kültürü inşa etti. Bu dava, makamlarla değil emekle büyüdü. Kapı kapı dolaşanların, gece gündüz çalışanların, zor zamanlarda sorumluluk alanların fedakarlığıyla bugünlere geldi. Bu güzel buluşmada emeği geçen herkese ve yıllar boyunca bu davaya gönül veren tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve muhabbetimizi daim kılsın, sofralarımızı ve yol arkadaşlığımızı bereketlendirsin." şeklinde konuştu.






