AK Parti Eskişehir İl Kadın kolları, gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Feriha Ertorun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, devam eden ziyaretler kapsamında özel bireyleri evlerinde ziyaret ettikleri anların karelerini paylaştı.

Ertorun'a Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzunlar da eşlik etti.
AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Feriha Ertorun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları olarak, engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sema Uzunlar ile birlikte yeni ziyaretler gerçekleştirerek gönül bağlarımızı daha da güçlendirdik. Birlikteyiz, yanınızdayız, hep beraber daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz."