Eskişehirli çiftçilere 14 milyon TL kredi verildi: ORKÖY kredilerinin detayları Eskişehirli çiftçilere 14 milyon TL kredi verildi: ORKÖY kredilerinin detayları

Dün akşam düzenlenen basın toplantısında ödül töreni hakkında bilgiler veren Eskişehirspor Kulübü eski Başkanı ve iş İnsanı Aydın Begiter, hayatta olduğu sürece düzenlemeyi planladığı ve bu yıl ilki gerçekleşecek ödül töreninin 25 Ocak Perşembe günü 18:00'de Hasan Polatkan üzerindeki Odunpazarı Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşeceğini söyledi. 
14 KATEGORİDE 53 PLAKET
Sporun en iyileri ödül töreninde 14 kategoride 53 ödül verileceğini aktaran Begiter "Spor adamları, spor idarecileri, takımlarımız ve şampiyon sporcularımıza, değerli spor basın mensuplarımıza  ve Eskişehirspor’umuzun efsane futbolcularına plaket vererek şükranlarımızı sunacağız." dedi.
TÖRENE BEKLİYORUZ
Spor yazarları ve jüri üyelerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan Ödül Gecesi Koordinatörü Kaya Bilge, spor camiasını 25 Ocak Perşembe günü Odunpazarı Belediyesi Kültür Merkezinde  (Hasan Polatkan Migros yanı) düzenlenecek ödül törenine davet ederek,  "Toplamda 53 kişiye ödül verilecek gecemiz saat 18.00'de kokteyl ile başlayacak ve 18.30'da ödül töreni ile devam edecek. Herkesi bu özel geceye bekliyoruz” dedi.
Koordinatör Kaya Bilge, Eskişehirspor kulübü eski başkanlarından Aydın Begiter’in talebi doğrultusunda bu yıl ilkini düzenledikleri ödül töreni içinde Aydın Begiter'e teşekkür ederek, “Yaklaşık 1 aydır Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilerle jüri üyelerimiz ile birlikte yoğun çalışmaları sonucu bu ödülleri belirledik, emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Whatsapp Image 2024 01 20 At 11.39.05
EASKF’DEN TEŞEKKÜR  
Toplantıda söz alan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eskişehir Şube Başkanı Sadri Atam, "Amatör spor kulüpleri adına bu töreninin düzenlenmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sporcuları spora emek verenleri hatırlamanın ve takdir etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle gecenin hazırlanmasında büyük katkısı olan başta Aydın Begiter olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
TSYD’DEN BEGİTER PLAKET
Törenin sonunda Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, spor yazarları adına Eskişehirspor’a uzun yıllar hizmet etmiş, Eskişehirspor’un efsane olmasında önemli emekleri olan eski kulüp başkanlarından Aydın Begiter’e spora hizmetleri ve bundan sonra da vermeye devam edeceği hizmetler için teşekkür ederek plaket taktim etti.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi