Yeni sezon hazırlıklarını özel maçlarla sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 2 Eylül Spor Kulübü, Sakarya Karasuspor Kulübünün davetlisi olarak gittiği özel maçta, saldırıya uğradı.

2 Eylül Spor Kulübü yönetimi, yaşanan olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Karasu Spor Kulübü’nün daveti üzerine Sakarya’nın Karasu ilçesine giden 2 Eylül Spor Kulübü futbolcuları, teknik heyeti ve personeli, sahada gösterdikleri üstün oyun sonrası çirkin ve alçak bir saldırıya uğramıştır.

Maçın gidişatını hazmedemeyen Karasu taraftarları ve kulüp yöneticilerinden bazıları, oyuncularımıza ve teknik ekibimize fiziki saldırıda bulunmuş, sporun ruhuna ve misafirperverliğe tamamen aykırı bu utanç verici olay, kulüp tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

Kısıtlı imkanlara rağmen davete icabet eden takımımız, karşılaştığı bu düşmanca tavır karşısında şiddetle kınamaktadır. Darp edilen futbolcularımız sağlık raporu almak üzere hastaneye yönlendirilmiş olup, saldırıyı gerçekleştiren Karasu Spor Kulübü’nün yöneticileri ve sorumluları hakkında en sert hukuki adımlar atılacaktır.

Milli Futbolcu İspanya basınına damga vurdu
Milli Futbolcu İspanya basınına damga vurdu
İçeriği Görüntüle

2 Eylül Spor Kulübü olarak; spora, dostluğa ve fair-play’e ihanet eden bu zihniyeti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Kaynak: Murat Dağtekin