Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği üzere, Nesine 3. Lig'de transfer dönemi 4 Eylül 2026 günü, yeni sezonun başlamasından 1 gün önce sona erecek.
Eskişehir Anadolu Sportif Faaliyetler, yeni sezon öncesinde takımdaki eksikleri gidermek adına transferde hız kazandı. Ligin başlamasına 3 hafta kalmışken, şu ana kadar k Yalova FK forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Servet Berat Fidan'ı kadrosuna katan takım, ardından savunma bölgesine takviye için 2. Lig ekiplerinden Erbaaspor'da forma giyen 35 yaşındaki file bekçisi Özkan Karabulut'u, orta saha oyuncusu Mehmet Çetin'i renklerine bağladı ve son olarak da 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ayhan İmir'i kadrosuna kattı.

5'İNCİ TRANSFER GELİYOR
Eskişehir temsilcisi, geçtiğimiz sezonun ilk yarsında Yeşil Yalova Futbol Kulübü ardından da ikinci yarıda Kırıkkale Futbol Kulübü forması giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Berkan Güner ile anlaşmaya vardı.
Mavili beyazlı ekip, 1.94 boyu ile hava toplarındaki etkinliği ve güçlü fiziğiyle bilinen ismin savunma hattı için fark yaratmasını bekliyor.
Sağ bek pozisyonunda da görev alabilen isim, geçtiğimiz sezon her iki takımın forması altında toplam 23 resmi maça çıktı ve 1 gol kaydetti.





