Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası’nda başkan değişti
Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası’nda başkan değişti
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı Beyköy Mahallesi ile aşağı mezarlık arasında bulunan yaklaşık 600 metre uzunluğundaki toprak yolun asfaltlanması yönündeki taleplerinin karşılanmadığı ifade edildi.

VATANDAŞLAR DEFALARCA TALEPTE BULUNDU

Beyköy’de yaşayan Mihalıççıklı vatandaşlar, söz konusu yolun özellikle yağışlı havalarda çamur, yaz aylarında ise toz nedeniyle ciddi mağduriyet oluşturduğunu belirtti. Vatandaşlar, yolun asfaltlanması için belediyeye defalarca başvuruda bulunmalarına rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını dile getirdi.

MEZARLIK YOLUNDA ULAŞIM SORUNU

Beyköy aşağı mezarlık yolunun hem günlük ulaşımda hem de cenaze ve ziyaretler sırasında yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken mahalle sakinleri, mevcut yol şartlarının vatandaşları zor durumda bıraktığını ifade etti. Özellikle yaşlılar ve araç sürücüleri için yolun güvenli olmadığı vurgulandı.

“TALEPLERİMİZ DİKKATE ALINMIYOR”

Mihalıççıklı vatandaşlar, yetkililere ilettikleri istek ve taleplerin dikkate alınmadığını savunarak, kamu hizmetlerinin mahalleler arasında eşit şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, 600 metrelik yolun asfaltlanmasının büyük bir maliyet oluşturmayacağını ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde artıracağını ifade etti.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi