Eskişehir'de baba darp edilip, oğlu bıçaklanmıştı: Sebebi ortaya çıktı
Eskişehir'de baba darp edilip, oğlu bıçaklanmıştı: Sebebi ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’in Yeşiltepe Mahallesi Kavaklık Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, özellikle yağışlı havalarda yolun tamamen kullanılamaz hale geldiğini belirtti. İnşaat faaliyetleri sonrası yola dökülen kum ve toprak, gerekli temizlik ve düzenleme yapılmadığı için çamura dönüştü. Sokaktan geçmek isteyen vatandaşlar neredeyse yürüyemez hale geldi.

Mahalle sakinleri, çocukların okula giderken, yaşlıların ve engelli bireylerin ise günlük yaşamda büyük zorluk yaşadığını ifade etti.

ŞİKAYET EDİLDİ AMA SONUÇ ALINAMADI

Sorunun çözümü için belediyeye şikayette bulunduklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin “ilgileneceğiz” demesine rağmen uzun süredir herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledi.

“Gider sorunlu, yol sorunlu, ama ortada çözüm yok” diyen mahalle sakinleri, beklemekten yorulduklarını dile getirdi.

Mahalle muhtarına da mesaj yoluyla ulaşıldığını belirten vatandaşlar, ne yazık ki herhangi bir geri dönüş alamadıklarını ifade etti.

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE SESLENDİ: "SESİMİZİ DUYUN"

Yeşiltepe Mahallesi Kavaklık Sokak sakinleri, yetkililerden acil çözüm beklediğini aktardı. Yolun temizlenmesi, gider sorununun giderilmesi ve kalıcı bir düzenleme yapılması talep edildi.

Mahalle halkı, “Bu sorun küçük gibi görülebilir ama günlük hayatımızı felç ediyor. Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi