"Çılgın Bediş", "Bez Bebek", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" gibi birçok projede yer alan usta oyuncu Ferdi Atuner, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ediyordu.
Usta oyuncu dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. 82 yaşındaki usta oyuncu için bugün Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde bir anma töreni gerçekleştirildi. Törene usta sanatçının yakınları, dostları ve sanat camiasından pek çok isim katıldı.
TÖRENDE TANSİYON YÜKSELDİ
Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Yeşilçam’ın tanınmış isimlerinden Şehnaz Dilan ile salonda bulunan bir kişi arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.
Tören sırasında oyuncu Asena Keskinci, rol arkadaşı Ferdi Atuner için sahnede konuşma yaptığı esnada aniden tansiyon yükseldi.

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle salonda “Sensin lan terbiyesiz!” sesleri yankılandı. Araya giren diğer tören katılımcıları iki ismi oradan uzaklaştırarak ortamı sakinleştirmeye çalıştı.





