Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan Eskişehirspor Mali Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 3 Temmuz Cuma günü saat 17.00'ye ertelendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, yeni sezon planlaması, transfer çalışmaları ve iç transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yeni sezonda hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğunu belirten Entok, “Eskişehirspor’un hedefi zaten olması gereken hedeftir. Biz de olması gereken bir camiayız. İnşallah önümüzdeki sene takımımızı bir üst lige çıkaracak transferleri başarıyla yapmaya çalışıyoruz. Görüşmelerimiz bu yönde devam ediyor. Hocamız, teknik asbaşkanlarımız ve ben bu konudaki çalışmaları bizzat yürütüyoruz” dedi.
“İskeleti oluşturacak çok büyük bir çoğunlukla anlaşmalarımızı sağladık”
Takımın iskeletini oluşturacak oyuncuların büyük bölümüyle anlaşma sağlandığını ifade eden Entok, “Takımımızı 15-20 Temmuz arasında Eskişehir’de toplayacağız. Ondan sonra şehir dışında bir kamp yapmayı planlıyoruz. O tarihe kadar transfer sürecimiz devam edecek tabii ki. Ama iskeleti oluşturacak çok büyük bir çoğunlukla zaten anlaşmalarımızı sağladık. Önümüzdeki haftalarda da inşallah hepsinin imzalarını atacağız” ifadelerini kullandı.
İç transferde Bora'nın ardından Tayfun Tatlı ile de anlaşmaya vardıklarını açıklayan Entok, "Tayfun'la da anlaştık. İnşallah onda da herhangi bir problem olmayacak." ifadelerini kullandı.
“Adidas’la iş birliğimiz devam edecek”
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kombinelerin pazartesi günü satışa çıkacağını açıklayan Entok, “Pazartesi gününden itibaren localarımız satışa çıkacak. Localarımızda zaten öncelik hak sahiplerinin. Büyük bir çoğunluğuyla konuştuk. Daha doğrusu çok büyük bir çoğunluğu localara devam edecek. Allah nasip ederse pazartesi günü de kombinelerimiz çıkacak. Forma lansmanımızı önümüzdeki hafta ya da ondan sonraki hafta yapacağız. İnşallah Adidas’la iş birliğimiz devam edecek. Onlarla ilgili de gayet güzel bir koleksiyon hazırlandı. Herkesin gönlü rahat olsun” diye konuştu.





