Konut, ticaret, sanayi, tarım, turizm, sağlık ve lojistik alanlarını kapsayan satışlarda, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanacak.

Ayrıca uzun vadeli ödeme seçenekleriyle özellikle dar gelirli vatandaşlara arsa ve konut sahibi olma fırsatı sağlanacak.

Ankara’da 35, İstanbul’da 17, İzmir’de 15, Eskişehir’de 24, Afyonkarahisar’da 32, Muğla’da 21, Gaziantep’te 16 taşınmaz alıcı bulacak. Taşınmazlar, konut, ticaret, sanayi, tarım, turizm, sağlık ve lojistik gibi alanlardan oluşuyor.

8 EKİM’DE YAPILACAK

Satış için açık artırma 8 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da iki ayrı oturumla gerçekleştirilecek. Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’da TOKİ Hizmet Binası ihalenin yapılacağı adresler olacak. Katılım göstermek isteyenler ayrıca www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden çevrim içi teklif verebilecek. İhale sonucunda en yüksek teklifi verenler taşınmazların yeni sahibi olacak.

Eskişehir'de tepki çeken görüntü: Parkı su bastı
Eskişehir'de tepki çeken görüntü: Parkı su bastı
İçeriği Görüntüle

Taşınmazlar için yüzde 25 peşinatla 48 ay vade veya yüzde 40 peşinatla 36 ay vade seçenekleri sunulacak. Bazı arsalar sadece peşin satış kapsamında olacak. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanarak alıcılara avantaj sağlanacak. Satışa ilişkin ayrıntılara www.toki.gov.tr adresinden veya “0 212 608 15 00” numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Peşin ödeme seçeneği yatırımcıları için ödeme kolaylığı sunarken uzun vadeli ödeme planları da dar gelirli vatandaşlara arsa ve konut sahibi olma fırsatı sunacak.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi