Lig maratonunda sezonun son deplasmanını 2 Kasım tarihinde Bornova 1877 ile deplasmanda oynanan karşılaşmada yapan Eskişehirspor taraftarları, 27 gün aradan sonra bir kez daha deplasman yollarına düşecek.
CUMARTESİ SABAHI YOLA ÇIKACAKLAR
Bornova deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetle İzmir’den şen dönen ve iç sahada oynanan Söke 1970 karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, liglere verilen iki haftalık araya moralli giren taraftarlar, arma ve renklere olan hasretini 29 Kasım Cumartesi günü Tire 2021 ile deplasmanda oynanacak karşılaşmayla giderecek.
Şimdiden deplasman yolculuğu için hazırlıklara başlayan taraftarların bir kısmı yarın akşam temin edilen araçlarla İzmir seferine çıkarken, bazı taraftarlar ise saat 17.00’de oynanacak karşılaşma için Cumartesi sabahı yola çıkacak.





