Konya'nın Meram ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Elde edilen bilgilere göre olay, Aşkan Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde 42 ADN 749 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Emin B., daha önceden aralarında husumet bulunan 42 SJ 398 plakalı hafif ticari araç ile seyir halinde olan Tugay Sarı'yı fark etti.

SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI

Emin B. husumetlisinin aracını durdurarak, Tugay Sarı ile tartışmaya başladı. Emin B., üzerine yanında bulunan bıçakla Sarı'yı defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tugay Sarı, ambulansla Meram Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sarı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

42 ADN 749 plakalı otomobil ile kaçan Emin B. polis ekiplerince merkez Karatay ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı