Bursaspor özel maçı sonrası iki gün izin yapan siyah-kırmızılı takım, lig mesaisine bugün kaldığı yerden devam edecek.
ANTRENMANA ÇIKTILAR
Eskişehirspor’da 2025-2026 sezonu hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Birinci ve ikinci etap hazırlıklarını iki özel maç ve yoğun antrenmanla tamamlayan Şimşekler, üçüncü etap kamp döneminin startını bugün tesislerinde verecek.
Hafta sonu oynanan Bursaspor özel maçı sonrası iki gün izin yapan teknik kadro ve futbolcular, bugün tesislerinde bir araya gelerek lig mesaisine kaldığı yerden devam edecek.
Teknik Direktör Serdar Göçerler nezaretinde gerçekleştirilecek antrenmanla haftaya başlayacak siyah-kırmızılılar, 23 Ağustos Cumartesi günü Konyaspor ile deplasmanda sezon öncesi üçüncü özel maçını oynayacak.