Süperstar Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, geçtiğimiz aylarda köpeğini gezdirmeye çıktığı sırada düşerek hastanelik olmuştu.
Yaşadığı bu olay üzerine hastaneye giden Pekkan, tamamen tesadüfen akciğerlerinde tümör olduğunu öğrenmişti.
Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre, kanser tedavisi göremeye başlayan Semiramis Pekkan, hastalığına dair açıklamalarda bulundu.
"AZ ZARARLI DEDİKLERİ MALZEMELER BENİ MAHVETMİŞ"
Özellikle gençleri uyardığını dile getiren ünlü isim hastalığına dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kimse elektronik sigaranın dumanı kokmuyor falan diye düşünmesin, çok zararlı. Genç arkadaşlarım asla tütün kullanmasın.
Doktorum daha önce kullandığım tütünün hastalığımda etkili olduğunu söyledi. Elektronik sigara deyip daha az zararlı dedikleri malzemeler beni mahvetmiş. Geçmişte yaşadığım bu alışkanlığın hesabını bugün veriyorum. Buna başladığım zaman normal geliyordu zararını bilmiyorduk. Ama şimdi zararlarını açık açık görüyoruz."





