"Küçük Emrah" olarak ekranlarda yer alan ve öyle tanıdığımız ünlü şarkıcı yıllardır sanat icra etmeye devam ediyor.

Emrah, 2014 yılında Sibel Kirer ile evlendi. Ünlü şarkıcının 2014 yılında oğlu Elyesa, 2017 yılında ise kızı Eleysa dünyaya geldi.

Özel hayatı ve şarkılarıyla gündeme gelen Emrah bu kez, mal varlığıyla da gündeme geldi. Ünlü şarkıcının serveti adeta dudak uçuklattı.

AKILALMAZ SERVETİ ORTAYA ÇIKTI!

Sabah'ın haberine göre, ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda Dubai'den 3.5 milyon dolarlık bir ev almıştı.

Ünlü şarkıcının İstanbul ve Bodrum'da 300'den fazla dairesi bulunuyor ve kira gelirinin aylık 10 milyon TL'ye ulaştığı biliniyor.

İstanbul'da bir spor kompleksini 3 milyon dolara satın alan ünlü şarkıcının 12 dükkan ve bir dubleks dairesi bulunuyor.

Bodrum’daki yatırımlarının toplam değerinin 8 milyon TL olduğu ifade ediliyor. Emrah’ın, müzik ve dizi projelerinden elde ettiği kazançları bu alana yönlendirdiği aktarılırken, sanatçının önümüzdeki dönemde sahip olduğu yaklaşık 300 daireyi satarak daha kapsamlı yatırımlara adım atmayı hedeflediği belirtiliyor. Ayrıca, 2022 yılında mahkemeye sunduğu gelir beyanında aylık kazancının 400 bin TL olduğu kamuoyuna yansımıştı.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi