Bir yıl daha geride kalırken, ünlü isimler yeni yılda sahne almaya çıktı. Hadise, Tarkan, Derya Uluğ gibi isimler yılbaşı konseri verdi.

Süperstar Ajda Pekkan'a da Bakü, Kıbrıs ve Ankara'da 3 ayrı sahne için 20 milyon TL teklif geldiği belirtildi.

20 MİLYON TL'Yİ REDDETTİ

Hürriyet'in haberine göre; Ajda Pekkan, gelen bu 3 teklifi de reddetti. Usta sanatçı kanserle mücadele eden kardeşi Semiramis Pekkan'la yeni yıla girmek istedi.

Ajda Pekkan'ın fiyat arttırmak isteyen mekanlardan gelen teklifleri de nazikçe geri çevirdiği, "Bu yeni yılda sahne yapmayacağım. Bu süreçte kardeşim Semiramis ile olmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Ajda Pekkan yeni yılın ilk saatlerini kız kardeşi Semiramis Pekkan'la geçirdi. Ünlü isimlerin bir hafta daha Bodrum'da bulunan villada beraber vakit geçireceği belirtildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi