Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, kent genelinde görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını ziyaret ederek hem moral verdi hem de sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Sendika yönetimi, ziyaretler kapsamında Yunus Emre Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Servisi, Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Fizik Tedavi Ünitesi, Eskişehir Şehir Hastanesi D Blok Genel Yoğun Bakım 3/1 ile Aile ve Sosyal Hizmetler Halis Toprak Huzurevi birimlerinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerde, 8. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile sağlanan sosyal ve özlük haklara ilişkin bilgiler paylaşıldı. Ayrıca Sağlık-Sen’in yürüttüğü sendikal çalışmalar ve saha faaliyetleri de çalışanlara aktarıldı.
Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerimizin yanında olmaya, sorunlarını dile getirmeye ve çözüm için mücadele etmeye devam edeceğiz.” denildi.