ESKİ duyurdu: Eskişehir'in 5 mahallesinde sular kesilecek
ESKİ duyurdu: Eskişehir'in 5 mahallesinde sular kesilecek
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla alınan atama kararları, 1 Ekim 2026 tarihli Resmî Gazete'de yayımlandı. 2026/321 sayılı karar kapsamında Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki bazı başkanlıklar ve genel müdürlüklerde üst düzey görevlendirmeler yapıldı.

Resmîi azete'nin 33387 sayılı nüshasında yer alan karara göre, Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki çeşitli birimlerde açık bulunan kadrolara yeni isimler atandı. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

30 Eylül 2026 tarihli ve 2026/321 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı kapsamında gerçekleştirilen atamalar şöyle sıralandı:

Başkan Yardımcılığına: Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdür Yardımcısı Halit Küçükünal,

Başkan Yardımcılığına: Yusuf Tancan,

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne: Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Aydoğdu,

Dijital Devlet Genel Müdürlüğüne: Furkan Civelek,

Siber Savunma Genel Müdürlüğüne: Mahmut Esat Yıldırım,

Ekosistem Geliştirme Genel Müdürlüğüne: Mahmut Küçük,

I. Hukuk Müşavirliğine: Ercan Atasever atandı.

Kamu Yapay Zeka Genel Müdürlüğüne Osman Gazi Güçlütürk görevlendirildi

Resmi Gazete'de yayımlanan 2026/322 sayılı bir diğer Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Siber Güvenlik Başkanlığında açık bulunan Kamu Yapay Zeka Genel Müdürlüğüne, Galatasaray Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Gazi Güçlütürk görevlendirildi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi