Odunpazarı Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında kadın sağlığına dikkat çekmek ve erken tanının hayati önemini vurgulamak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. “Pembe Ekim’de Yoga ile Farkındalık” adıyla gerçekleştirilecek buluşmada kadınlar, yoga eşliğinde bedenlerini dinlemeye ve kendilerine vakit ayırmaya davet ediliyor.

Düzenli sağlık kontrollerinin ve bedensel farkındalığın hayat kurtardığına dikkat çeken belediye, tüm Eskişehirli kadınları Gökmeydan’daki bu özel buluşmaya bekliyor.

Yoga Eğitmeni Meyra Dodurga Eşliğinde Beden ve Nefes Buluşması

Meme kanserinde erken tanının tedavi başarısındaki kritik rolüne odaklanan etkinlik, kadınlara yoğun günlük tempo içinde kendilerine zaman ayırma fırsatı sunacak. Yoga Eğitmeni Meyra Dodurga rehberliğinde yürütülecek seansta katılımcılar; nefes tekniklerine odaklanacak, bedenlerinin verdiği sinyalleri dinlemeyi deneyimleyecek ve kendilerine şefkatle yaklaşmanın önemini hissedecek.

Odunpazarı Belediyesi, erken teşhisin hayat kurtardığı mesajını bu kez yoga aracılığıyla vererek kadınların hem ruhsal hem de bedensel sağlıklarını önceliklendirmelerini hedefliyor.

Odunpazarı Belediyesi’nden Pembe Ekim’de Yoga Ile Farkındalık Etkinliği

Etkinlik 24 Ekim’de Gökmeydan’da Yapılacak!

Tüm Eskişehirli kadınların davetli olduğu farkındalık etkinliğinin detayları şu şekildedir:

  • Tarih: 24 Ekim Cumartesi

  • Saat: 13.00

  • Yer: Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Ek Hizmet Binası Spor Salonu

  • Bilgi ve İletişim: Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü – 0222 213 30 30

Kaynak: Bülten