Afyonkarahisar’da bir minibüs durağına düzenlenen silahlı ve bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay, Dörtyol Mahallesi'nde bulunan Uydukent minibüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, durağa gelen bir grup ile Durak Başkanı Osman Bulaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, gruptaki şahıslardan birinin yanında getirdiği silahı ateşlemesi sonucu Osman Bulaş vuruldu. Çıkan arbede sırasında İ.A. isimli bir kişi de bıçaklanarak ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'da minibüs durağına silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Durak Başkanı Osman Bulaş, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı