Milli Beka Hareketi Eskişehir İl Başkanlığı'nın kuruluşunun birinci yılını kutlamak için kahvaltı programı düzenlendi. Etkinliğe, Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Ali Çoban, Dost Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Arslan, Milli Beka Hareketi Eskişehir İl Başkanı Bahadır Kaygısız, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, sivil toplum temsilcileri, dernek başkanları ve şehit anneleri katıldı.

Whatsapp Görsel 2025 10 19 Saat 14.09.51 78Ac8Ae0

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Milli Beka Hareketi Eskişehir İl Başkanlığı’nın 1. yıl dönümü etkinliğinde konuşarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Albayrak, Türkiye'nin farklı etnik ve kültürel kökenleriyle bir bütün olduğunu belirterek, “Kürdüyle, Türküyle, Çerkeziyle, Lazıyla bir bütün olduğumuzun farkındayız; güçlü bir Türkiye ortaya çıkarıyoruz” dedi.

"BİRLİĞE İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BİR DÖNEMDEYİZ"

Milletin parçalanmaya çalışıldığını savunan Albayrak, “Her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Eğer birlik içinde olursak, burada hem içerideki hem dışarıdaki hainler bu ülkeye zeval veremez” ifadelerini kullandı. Albayrak, Cumhurbaşkanı ve MHP Genel Başkanının önderliğinde terörle mücadelede önemli bir ivme kaydedildiğini söyleyerek, Milli istihbarat teşkilatının çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede buldu.

Albayrak, “Milli istihbarat teşkilatımız süreci yakından takip ediyor. İnşallah terörden ayrıştırılmış bir noktaya ulaşacağız ve Güneydoğu, Doğu Anadolu başta olmak üzere Türkiye’nin tüm bölgelerinde daha ferah bir hayata ilerleyeceğiz” dedi. Birlik çağrısını yinelerken, söylemlerin her alanda aynı olmak zorunda olmadığını, ancak “memleket ve bayrak” söz konusu olduğunda herkesin bir araya gelmesinin elzem olduğunu ifade etti. Albayrak, “Üretmeden, gelişmeden bu hedeflere ulaşılamaz. Coğrafyamız zorlu bir süreçten geçiyor; Suriye’deki gelişmeler ve Filistin’e yönelik çatışmalar ateşin yaklaştığının göstergesidir. Herkes aklını başına almalı ve ülke için çok çalışmalıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bülten