Eskişehir'de silahlı kavga: Tüfekle 2 kişiyi yaraladı!
Eskişehir'de silahlı kavga: Tüfekle 2 kişiyi yaraladı!
İçeriği Görüntüle

Kütahya'da traktör, minibüs ve iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre kaza, Kütahya-Tavşanlı kara yolunun 23. kilometresinde Köprüören Kavşağı yakınlarında yaşandı. A.U. yönetimindeki 43 AIC 082 plakalı traktör, A.Ö. idaresindeki 43 AHA 823 plakalı minibüs, H.Ö. yönetimindeki 43 U 9317 plakalı otomobil ile M.O. idaresindeki 43 ADJ 017 plakalı otomobil çarpıştı.

7 KİŞİ YARALANDI

Kazada, gri renkli sedan otomobilde bulunan D.O., eşi ve çocukları E.O. ile E.O. yaralandı. Traktör sürücüsü A.U. ile minibüste bulunan A.Ö. ve S.Y.Ö. de kazada yaralandı.

Yapılan ihbarın ardından kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahalenin kaza yerinde yapılmasının ardından, 7 yaralı ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Kütahya-Tavşanlı kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı