Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin dere yatağına yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Bilecik-Bozüyük-Eskişehir karayolu üzerinde, Ahmetpınar Köyü mevkiinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, 67 AAP 280 plakalı otomobilin sürücüsü Şaban A. (61), Bilecik’ten Eskişehir yönüne seyir halindeyken aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yolun sağ tarafında bulunan dere yatağına savrularak takla attı.
Feci kazada araç sürücüsü Şaban A. ile birlikte yolcu olarak bulunan Saniye A. (58) ve Azranur A. (16) yaralandı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Daha sonra yaralılar, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Otomobilin dere yatağına yuvarlandığı nokta güvenlik çemberine alınırken, kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.
Kazaya karışan otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, olay yeri trafiğe kısa süreli olarak kapatıldı. Kazanın ardından araç, vinç yardımıyla dere yatağından çıkarıldı.