Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’in ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen ortak akıl platformu Eskişehir Konseyi’nin üçüncü toplantısında yer aldı.

Eskişehir Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantıda, kentin sanayi ve ticaret kapasitesini ileriye taşıyacak önemli gündem maddelerinden biri olan Eskişehir’de serbest bölge kurulması süreci değerlendirildi.

"Eskişehir’in üretim gücünü her adımda yer almaktan mutluluk duyuyoruz"

Toplantıda konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Eskişehir’in üretim gücünü ve ihracat kapasitesini artıracak her adımda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Serbest bölge konusu, şehrimizin ulusal ve uluslararası rekabet gücünü önemli ölçüde artıracak stratejik bir hamledir” dedi.

Kaynak: Bülten